Fodtøj Websted DK
Valutaer:
Denmark
    Log ind  /   Opret konto   /   Indkøbskurv - 0
Forside ::  Shipping & Returns

Shipping & Returns


Vi tilbyder hurtig levering til hele world.No omsætningsafgift, bedste service, bifalder denne hjemmeside for at indsamle og fortælle dine venner og familie, glad shopping!

Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, er vi glade for at acceptere en tilbagevenden.

Uvasket, ubrugte, eller defekte produkter købt fra vores online butik, kan returneres til refusion eller ombytning inden 14 dage efter modtagelsen. Alle returnerede varer skal være i oprindelige betingelser for os, dvs ubrugte, uvasket, med alle tags vedlagt. Ellers vil de elementer blive returneret til dig.

Afkast

Hvis du ikke er tilfreds, eller hvis der er en forskel, når du bestiller, skal du opbevare al dokumentation og emballage og straks kontakte os via e-mail eller online. Vi er derefter yderligere instruktioner.

1. Vi tillader kun en fuldstændig tilbagebetaling for elementer, der har forårsaget os deres problemer.

2. Hvis pakken ikke indeholder alt tilbehør og dele blev leveret med, vil udgifterne til tilbehør og dele fra hele produktet pris skal fratrækkes, og kan kun være en delvis tilbagebetaling.

3. Hvis en eller anden grund, størrelse, behovet for at ændre farve, eller den restitution under jorden af ​​"andet", så udgifterne til levering vil blive fratrukket det samlede produkt pris.

Udveksling

1. Vi accepterer børser for en anden størrelse eller farve inden 15 dage efter den oprindelige dato for levering af ordren. Kontakt venligst med dit ordrenummer og vores kundeservice vil hjælpe dig os. Hvis du ønsker at bytte en vare på en anden måde, ville du have dine varer til en tilbagebetaling afkast (som pr Retur politik) og en ny ordre på den stil, du foretrækker.

2. Du har brug for os. Før returnering af varer i forbindelse Alle elementer vil blive sendt tilbage til os, dvs. har foretaget i deres oprindelige tilstand, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.

3. Vi dækker ikke fragten af ​​udvekslinger, vil du være for returnering og for emballering og forsendelse med du sender de udvekslede elementer ansvarlige. Vi opfordrer dig til at sporing og forsikring, når du sender elementer til os for din egen beskyttelse tilføjede, da vi ikke er ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.

top