Fodtøj Websted DK
Valutaer:
Denmark
    Log ind  /   Opret konto   /   Indkøbskurv - 0
Forside ::  Privacy Notice

Privacy Notice


Denne fortrolighedspolitik forklarer i generelle vendinger, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger. Det vil gælde for alle personlige oplysninger, du giver, når du registrerer dig hos os.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

De typer af personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, vil afhænge af omstændighederne ved indsamlingen og den type tjeneste, du beder om. For eksempel, når du ønsker at købe et produkt fra denne hjemmeside vi kan indsamle oplysninger såsom dit navn, e-mail-adresse, leveringsadresse, faktureringsadresse og andre relevante oplysninger for dit køb.

Da vi er forpligtet ved lov til at få dit samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", vil vi antage, at du har givet samtykke til indsamling af alle oplysninger til os til brug i overensstemmelse med denne politik, medmindre du fortæller os ellers.

Hvordan indsamler vi oplysninger

Vi kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, når du handler med os via vores hjemmeside, eller når du har kontakt med os personligt. Vi indsamler ikke personlige oplysninger uden dit samtykke. Vi mener, at dit samtykke gives, når du udfylde felterne nødvendige for at lette en transaktion via denne hjemmeside.

Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

Normalt indsamle dine personlige oplysninger til følgende formål:

1. For at lette din adgang til vores hjemmeside, produkter og serviceydelser

2.To levere produkter, du har bestilt fra os

3.To give dig oplysninger om vores produkter og services

4.To anmode din mening om vores produkter, serviceydelser, markedsføring og hjemmeside.

Videregivelse af personlige oplysninger til tredjeparter

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til andre, til det formål, som blev indsamlet oplysninger eller for relaterede formål, for eksempel til at gennemføre en transaktion på dine vegne eller give dig et produkt, du har købt. Vi engagere tredjeparts entreprenører til at udføre tjenester for os, som indebærer håndtering personlige oplysninger, vi har entreprenøren. For eksempel, i øjeblikket med tredjeparts entreprenører til:

1.Deliver produkter købt fra denne hjemmeside

2.Provide elektronisk pengeoverførsel, kreditkort forarbejdning og relaterede tjenester konto

Sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger

Vi udføres sikkert dine personlige oplysninger, og vi vil ikke handle, udleje eller sælge. Vi vil tage alle rimelige skridt til at holde sikre alle oplysninger vi har om dig. Personlige oplysninger kan lagres både elektronisk på vores edb-system. Firewalls, passwords, anti-virus software og e-mail-filter til at beskytte alle vores elektroniske oplysninger.

Løsning dine bekymringer

Hvis du har spørgsmål om, hvordan dine personlige oplysninger indsamles eller anvendes, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil besvare din forespørgsel eller klage så hurtigt som muligt.

top